Vijesti

Održan susret animatora za duhovna zvanja

Održan susret animatora za duhovna zvanja

U samostanu sestara Karmelićanki Božanskog Srca Isusova na zagrebačkom Vrhovcu, održan je 18. – 20. rujna susret svih (nad)biskupijskih i redovničkih animatora za duhovna zvanja, pod predsjedanjem nadbiskupa i metropolita splitsko-makarskog Marina Barišića. Ovi susreti su ohrabrenje i pomoć animatorima u njihovom poslanju među mladima. Ovogodišnja tema bila je: „Psihološka, moralna i duhovna dimenzija rasta u vjeri na putu zvanja“. Više o tome donosi nam IKA.

U karizmi Karmela je prije svega molitva za svećenike i Crkvu te je nama sestrama bila radost ugostiti i pratiti molitvom naše svećenike i redovnice zauzete u pastoralu duhovnih zvanja, jer žetva je velika, a radnika malo. Osobito nas je obradovao i susret nas sestara s ocem nadbiskupom Marinom koji je prvi put posjetio našu redovničku zajednicu i Kuću sv. Male Terezije za nezbrinutu djecu pri našem samostanu.

Više fotografija pogledaj na našem facebooku.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

11 + 6 =

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Current month ye@r day *