Vijesti

Karmelski duh u eteru

Karmelski duh u eteru

U emisiji Hrvatskog katoličkog radija “Budimo mladi” gostovali su 14. listopada 2013. naša s. Maja Pavla Bašić i br. Dražen-Marija Vargašević, karmelićanin. Progovorili su o zajedničkom pastoralnom radu i duhovnim susretima za mlade poput “Hodačašća u nutrinu” – duhovnim vježbama u šutnji i sustavnog uvođenje mladih u duhovni život kroz kateheze i meditacije nad ikonografskim prikazom “Duhovnog spjeva” sv. Ivana od Križa, naučitelja Crkve.

U ovu seriju susreta o hodu duše ka sjedinjenju s Bogom pod geslom “Postani čovjekom – postajući jedno s Bogom”, još uvijek se može uključiti. Susreti se održavaju svakog zadnjeg utorka u mjesecu do svibnja 2014., s početkom u 20:00 h, i to naizmjenično kod karmelićana u Remetama i karmelićanki BSI na Vrhovcu. Program možete pratiti na faceebook stranici Mladi Karmela BSI. Sljedeći susret predviđen je 29. listopada na Vrhovcu 29 u Zagrebu.
Poslušajte snimku BUM-a.
 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

twenty − 6 =

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Current month ye@r day *