Vijesti

“VIKEND U KARMELU BSI ” ZA RAZLUČIVANJE ŽIVOTNOG POZIVA

“VIKEND U KARMELU BSI ” ZA RAZLUČIVANJE ŽIVOTNOG POZIVA

vikend u karmelu bsi

 U našem samostanu u Hrvatskom Leskovcu organiziramo od 29. do 31. 3. “vikend u Karmelu BSI” za djevojke koje razmišljaju o duhovnom pozivu.  Za one koje ne mogu doći same u Leskovac, organiziran je prijevoz iz našeg samostana na Vrhovcu 29, zagreb. Vikend se sastoji od kateheza o upoznavanju životnog poziva i redovničkog života, preduvjetima i kriterijima za redovnički poziv i izbora redovničke zajednice,  konkretnije karizme Karmela Božanskog Srca Isusova. Program obuhvaća i zajedničku molitvu sa sestrama, osobnu molitvu i meditaciju, euharistijsko klanjanje, sv. Misu, upoznavanje sa našim apostolatom, zajedničkim druženjem sa sestrama i mogućnosti osobnog duhovnog razgovora sa sestrom.
Bit će nam drago ako kroz ovu duhovnu obnovu budemo mogle posredovati da prepoznate Božju volju u Vašem životu. Do tog susreta, iščekujemo Vas s molitvom na tu nakanu.
Za ostale informacije i prijave, molimo javite se na adresu navedenu na plakatu.
SS. Karmelićanke BSI
Kategorija Vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

sixteen − 14 =

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Current month ye@r day *