Misijski dan

Misijski dan

20. listopada 2013. posebno smo obilježili misijski dan! Hrvatska provincija Karmelićanki BSI ima misije u Nigeriji i Rusiji, a hrvatske sestre borave i u drugim dalekim zemljama, poput Kameruna. Pri samostanskim kapelama posebno smo pripremile štandove gdje smo prodavale naše radove i radove djece naših domova. Galeriju slika pogledajte u zanimljivostima. Sav prihod poslat ćemo našim sestrama u misije.

S. M. Benedikta od Isusa, dugogodišnja misionarka u Brazilu, na misijsku nedjelju u župi Presvetog Trojstva u Puntu, prikazala je uz video projekciju misijski rad sestara Karmelićanki BSI, u Brazilu, Rusiji, Islandu, Nigeriji i Kamerunu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sestre u Nigeriji voljele bi omogućiti svim svojim sugrađanima vodu i za to im trebaju sredstva. Više o tome pročitajte u zanimljivostima. O radu naših sestara u Rusiji i njihovim potrebama nedavno je objavljen dokumentarni film, ovdje nađite više informacija. Ako želite i novčano podržati naše misije, u nastavku donosimo informacije o računima.

Nigerija

Račun u Hrvatskoj:

Broj deviznog računa:  20600602826

Privredna Banka Zagreb

Račun u Nigeriji (samo za EURO) 

BENEFICIARY’S BANK

BIC (SWIFT address): Swift: CITIGB2L
Bank’s name: Citibank NA
Bank’s address: Main Operations Centre

Lewisham House

25, Molesworth Street

Lewisham

London SE1 37EX

Bank’s registered office: 
Bank’s country: Great Britain

BENEFICIARY 

Name: Diamond Bank Plc,
Address: 6, Waast Avenue Ikenegbu, Owerri, Imo State, Nigeria Registered office: 1261 Adeola Hopewell Street, Victoria Island,

Lagos
Country: Nigeria

Account/IBAN of the Beneficiary: AC Number 8761124 IBAN-GB18CITI18500808761124

For further credit to 0004281446 (final beneficiary: Carmelite Sisters of the Divine Heart of Jesus)

Odgovori