PROSLAVA 53. SVJETSKOG DANA MOLITVE ZA DUHOVNA ZVANJA

PROSLAVA 53. SVJETSKOG DANA MOLITVE ZA DUHOVNA ZVANJA

Događanja u Zagrebu

Okupljanje će započeti u 16 sati u dvorištu bogoslovije. U vremenu od 15 do 18 u kapeli bogoslovije bit će izložen Presveti Oltarski Sakrament za osobnu molitvu. Program će završiti euharistijskim slavljem u katedrali u 19 sati, a predvodit će ga uzoriti kardinal Josip Bozanić, nadbiskup zagrebački.

Budući da nas je dobri Bog obradovao ove godine dolaskom našega sveca, sv. Leopolda Bogdana Mandića upravo u vrijeme proslave svjetskog molitvenog dana za duhovna zvanja, ovaj događaj povezati će se sa tradicionalnim hodočašćem mladih na nedjelju Dobrog Pastira, 17. travnja 2016. godine.

Pozivamo Vas da Vašom prisutnošću uveličate prigodni program u kojemu će premijerno u dvije skupine biti prikazan film o bogosloviji. Dok jedna grupa bude gledala film mladima će se dati mogućnost za upoznavanjem različitih redovničkih zajednica.

 

Bdijenje za duhovna zvanja u katedrali sv. Dujma u Splitu

 

Bdijenje za duhovna zvanja povodom Tjedna duhovnih zvanja, a u organizaciji Ureda za pastoral duhovnih zvanja Splitsko-makarske nadbiskupije, održat će se u katedrali sv. Dujma 16. travnja u 20h.

 

 

 

 

Odgovori